Green Battery introduceert accu container

Eerder berichten wij over Green Battery. Een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verzorgen van event- en festival stroom, maar dan duurzaam opgewekt!

Waar de inzet van Green Battery tot voor kort beperkt was tot kleinere events biedt de introductie van de 10 voets accu container nu ook grotere events en festivals de mogelijkheid om de additionele stroomvoorziening te verduurzamen.

De eerste inzet van de nieuwe 10 voets Green Battery was het verzorgen van de stroom voor de main stage van Digital Amsterdam 2016. Een test in betrouwbaarheid en capaciteit die met glans werd doorstaan!

Haarlem Valley 2015

De nieuwe fase van Green Battery werd ingeluid in November 2015 bij het Present Your Startup event georganiseerd door Haarlemvalley.

Green Battery, finalist, haalde daar fondsen op met een omvang van EUR 160k. Dit stelde Green Battery in staat tot het kopen van grotere battery systemen en het verwerven van meer marktaandeel in Nederland. 

Minder dan een half jaar na Haarlem Valley kon Green Battery reeds, met trots, haar nieuwe accu container tonen. In de tussentijd melde ook Greenchoice zich als sponsor.

Een Green Battery boeken?

U bent betrokken bij de organisatie van een event waarvoor u normaal een één of meerdere aggregaten zou inzetten?

Een Green Battery is geruisloos, schoon, emissievrij en biedt een betrouwbare stroomvoorziening voor een lage prijs.

Voor informatie en boekingen neemt u contact op met Green Battery:
Bel Han Huiskamp op 06 1498 0131 of mail naar info@green-battery.nl

Nieuws tracker

Nieuws

SDE Voorjaarsronde fase 2 debacle bij het RVO

Geplaatst op 13/03/2017
We leven toch al een aantal jaren in het e-tijdperk. Secure access, load balancing, automatische capaciteitsaanpassingen, 24x7 ondersteuning. Daarvan was...

Meer SDE voor meer kansen op verduurzaming

Geplaatst op 23/05/2016
SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. Omdat de kostprijs van duurzame energie (tot nog toe) hoger is dan die van grijze energie, is...

Green Battery introduceert accu container

Geplaatst op 12/04/2016
Eerder berichten wij over Green Battery. Een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verzorgen van event- en festival stroom, maar dan...

Meer nieuws

Recente blogs

Neem contact op

De Groene Energie Maatschappij

Tel: 0031 6 1700 6263
email: info@dgem.nl

KVK: 58676872
BTW nr. NL001896786B29

Blijf in contact