Plaatsing Smartflower POP bij Artflower Energy

Artflower Energy, met het hoofdkantoor in Veendam, is de exclusieve importeur van de Smartflower producten in Nederland.

Vanuit het opzienbarende kubus-pand aldaar is Artflower Energy elke dag druk bezig alle Smartflower aanvragen in goede banen te geleiden.

Vanzelfsprekend is de stroomvoorziening van het pand duurzaam.

In april 2015 werd mede daartoe een extra Smartflower van het type POP, in de voortuin bijgeplaatst. Hierbij een korte foto-impressie.    

Wilt u een Smartflower bezichtigen maar liever wat dichter bij u in de buurt neem dan contact op met Artflower Energy of kijk alvast op deze kaart waarop u een aantal referentie sites kunt vinden.

Wist u trouwens dat er een tropical version van de Smartflower POP bestaat? De koeling hiervan is gemodificeerd, ook is er een extra coating toegepast waardoor de Smartflower POP beter bestand is tegen bijvoorbeeld hoge vochtigheids- en zoutgehaltes. Voor het transport naar zonnigere of andere verre oorden is er trouwens een speciale krat beschikbaar waarin de Smartflower horizontaal wordt vervoerd. 

Smartflower POP tropical version

Nieuws tracker

Nieuws

SDE Voorjaarsronde fase 2 debacle bij het RVO

Geplaatst op 13/03/2017
We leven toch al een aantal jaren in het e-tijdperk. Secure access, load balancing, automatische capaciteitsaanpassingen, 24x7 ondersteuning. Daarvan was...

Meer SDE voor meer kansen op verduurzaming

Geplaatst op 23/05/2016
SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. Omdat de kostprijs van duurzame energie (tot nog toe) hoger is dan die van grijze energie, is...

Green Battery introduceert accu container

Geplaatst op 12/04/2016
Eerder berichten wij over Green Battery. Een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verzorgen van event- en festival stroom, maar dan...

Meer nieuws

Recente blogs

Neem contact op

De Groene Energie Maatschappij

Tel: 0031 6 1700 6263
email: info@dgem.nl

KVK: 58676872
BTW nr. NL001896786B29

Blijf in contact